...
- rendben, kapsz egy percet.

- Dejó,még van egy egész percem: szeretni, félni, csalódni, rettegni, sietni, elkésni, játszani, válogatni, féltékenykedni, berúgni, dolgozni, magyarázkodni, olvasni, törődni, tanulni, kiábrándulni, hazudni, keresni, írni, sírni, nevetni, tervezni, világot látni, gyönyörködni, fotózni, feltalálni, pihenni, szórakozni, barátkozni, szeretkezni, tombolni, úszni, élni.

- Szép tervek, mint mindenkinek. Erre kíváncsi leszek.

- Hát csak figyeld meg.
- Fél perced maradt.
- Ez nemér , te is beszéltél. Fél perce még egy percem volt. Minek a felesleges remény ha csak arra hagysz időt ,hogy tervezzek? Micsoda igazságtalanság. Hol a szeretet? Mitől féljek? Kiben csalódjak? Minek rettegjek? Hova siessek? Honnan késsek el? Kivel játszak? Miből válogassak? Kire legyek féltékeny, és kit féltsek? Mitől rúgjak be? Miért dolgozzak? Kinek magyarázkodjak? Mit olvassak? Mivel törődjek? Miből tanuljak? Kiből ábránduljak ki? Miről hazudjak? Kit keressek? Mit írjak? Kinek a vállán sírjak? Kivel nevessek? Mit és minek tervezzek? Mikor lássak világot? Miben gyönyörködjek? Mit fotózzak? Mit találjak fel? Hol pihenjek? Kivel szórakozzak? Kikkel barátkozzak? Kivel szeretkezzek? Mikor tomboljak? Hol ússzak?
Miért nem hagyod hogy éljek?
 

- Nemén választottam ezt. Te egy percet kértél, én adtam, a saját döntésed hogyan osztod be. Neked fontosabb volt eltervezni és amikor majdnem lejárt panaszkodni. Pedíg még volt egy fél perced és minden ott volt egy karnyújtásnyira tőled, csak nem akartad meglátni.

-De...?

- Tíz másodperc.
  A legérdekesebb ahogy megválogattad ,hogy hogyan teszed fel a kérdéseidet.Ebből máris tanulhatsz és választ kaphatsz mindenre. Hogy: hol a szeretet. Miől félj. Kiben csalódj. Minek rettegj.Hova siess. Honnan késs el. Kivel játsz. Miből válogathatsz. Kire légy féltékeny, és kit félts. Mitől rúgj be. Miért dolgozz. Kinek magyarázkodj. Mit olvass. Mivel törődj. Miből tanulj. Kiből ábrándulj ki. Miről hazudj. Kit keress. Mit írj. Kinek a vállán sírj. Kivel nevess. Mit és minek tervezz. Mikor láss világot. Miben gyönyörködj. Mit fotózz. Mit találj fel. Hol pihenj. Kivel szórakozz. Kikkel barátkozz. Kivel szeretkezz. Mikor tombolj. Hol ússz.
Miért hagyom hogy élj.
Erre emlékezz.

-Mikor?

A bejegyzés trackback címe:

https://clrsrc.blog.hu/api/trackback/id/tr261067877

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: distributor timbangan wim akurat 2019.05.04. 00:02:03

Colorpak Indonesia Tebar Dividen Rp 19,57 Milyar - Berita Saham Investasi Pasar Modal Market Research

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása